Vi udfører grenknusning og rodfræsning, så din skov bliver klar til nyplantning

Når der er fjernet træer, er der ofte grenrester og træstubbe tilbage i skovbunden. Før genplantning, kan det være nødvendigt at grenknuse både stubbe og grene, så man kan færdes på arealet under plantning. Hvis din skov eller læhegn skal fjernes helt, for at lave f.eks. mark/fodermarker, kan det være nødvendigt at fræse stubbe og rødder væk. Vi kan klare alle tre opgaver med en maskine. Ring og hør nærmere – kontakt

Er du i tvivl om hvilken maskine du har brug for i forbindelse med grenknusning, rodfræsning eller stubfræsning, så se med i videoen ovenfor.

 

Grenknusere på bælter: Raptor 300 & Raptor 800

Vi anvender nogle af branchens største og mest effektive maskiner til, og vi råder over både grenknusere, rodfræser og stubfræser. Med vores bælteknusere, Raptor 300 og Raptor 800, kan vi løse opgaver med grenknusning på meget skrå eller meget blød jord, hvor andre grenknusere må give op.

Raptor 300 er velegnet til grenknusning på selv de mest besværlige områder med et vådt og skråt underlag. Raptor 800 er større og har langt flere hestekræfter, og den er dermed meget velegnet til store områder. Begge er på bælter i stedet for traktormonteret, hvilket gør dem egnede til bløde underlag hvor et lavt marktryk kræves for ikke at ødelægge jorden.

Med grenknuser Raptor 800 kan vi grenknuse effektivt i meget blød jord på store områder.

 

I denne video ses grenknusning med Raptor 800 og rodfræsning med Claas Xerion 5000 med RF 1000.

 

Læs mere om Raptor 300 og Raptor 800