Lær Brdr. Willemoes Skovservice bedre at kende

Brdr. Willemoes Skovservice blev startet i juli 2005 af Rolf Willemoes og Bjørn Willemoes.

Brødrene har opbygget årelang erfaring inden for skovbrug, og har haft interessen fra barnsben. Dette har  rustet dem til at kunne tilbyde sine kunder totalløsninger inden for alle aspekter af skovbrug, f.eks. tynding, udkørsel, fældebunkelægning, flishugning, grenknusning, stubfræsning, rodfræsning og plantning. 

 

Billede af ejerne af Brdr. Willemoes Skovservice. Bjørn Willemoes (til venstre) står for totalløsninger, og Rolf Willemoes (til højre) har ansvaret for grenknusning og rodfræsning.

“Vores mål er at opnå den løsning, som tilgodeser både kundens ønsker, samtidig med skovens behov gennem et tæt kundesamarbejde.”

“Vi ønsker at holde os opdateret ifølge vores kunders og branchens behov. Derfor er vi løbende på udkig efter bedre alternativer til maskinerne i vores maskinpark.”

 

Medarbejderne hos Brdr Willemoes Skovservice er et fast team af dygtige skovarbejdere med mange års erfaring. De er alle klar til at løse opgaverne hos Jer med service, kvalitet, og sikkerhed i højsædet.

Vi har fokus på arbejdsmiljøet for vores ansatte, og er blevet tildelt arbejdstilsynets grønne smiley. Læs om smiley ordningen på www.arbejdstilsynet.dk

 

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud og rådgivning omkring den bedst mulige pleje af din skov og læhegn.

Vi holder til i Ikast, Midtjylland, men kan hjælpe jer i hele Jylland og Fyn.

Find vores kontaktoplysninger her

Følg med i vores hverdag på vores Facebook side