Galleri af maskiner & begivenheder

Vi lægger løbende lidt nyt ind i galleriet af vores skovmaskiner fra forskellige spændende opgaver ved kunderne.  Når vi ind imellem er på messer eller er til andre begivenheder vil vi også dele det her. 

Vil du vide mere om maskinerne, deres funktioner, og hvordan vi bruger dem, så læs om vores maskinpark 

Vi tilbyder totalløsninger inden for skovservice, og kan dermed sørge for alle typer af opgaver inden for skovbrug. Om du har brug for total løsninger eller enkelte opgaver, så kontakt os og få en gratis gennemgang af din skov og et uforpligtende tilbud.

Åben Grusgrav med Volvo august 2019

Sammen med Volvo Entreprenørmaskiner kunne vi fremvise vores nyeste maskinkøb, Ecolog 550T-Pro med en demonstration under Åben Grusgrav i Fredericia. Der sidder en Volvo motor i skovmaskinen, som i løbet af efteråret bliver klar til at fungere med fældebunke-hoved på.

Ecolog Volvo
Ecolog fældebunkelægger

Landsskuet Herning 2019

Vi havde igen i år vores faste plads på Landsskuet i Herning på stand nummer 851. I år delte vi standen med Entreprenør Dennis Bjerre, som er en vores faste samarbejdspartnere. Tak til alle kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere for nogle hyggelige timer.

Brdr Willemoes Landsskuet
Brdr Willemoes Ecolog
Raptor 800 Landsskuet

Test af processkover april 2019

Vi tester en processkover Ecolog 550T-PRO i en periode, idet vi overvejer at vi udskifte en af vores maskiner til en mere effektiv og mere miljøvenlig udgave. Under testen kan vi vurdere på både effektivitet, brændstof forbrug og meget andet, der kan hjælpe os til en beslutning om vores kommende køb.

Se videoer af maskinen på vores YouTube kanal.

Processkover Ecolog
Processkovning

Landsskuet Herning 2018

På landsskuet i Herning nyder vi at kunne mødes med eksisterende som nye kunder samt samarbejdspartnere. 

Vi ses igen den 4 til 6 juli 2019 på Landsskuet på stand 851.

Demonstration Raptor 300

Vi har kørt med grenknuser Raptor 300 siden 2015, og afholdte en demonstration i Aabenraa af maskinen for vores samarbejdspartnere og kunder. Den nyudviklede grenknuser på bælter er skabt til grenknusning i kuperede og bløde arealer.

10 års jubilæum 2015

i juli 2015 kunne vi fejre 10 års jubilæum. Dette fejrede vi med en reception for kunder, samarbejdspartnere, leverandører, venner og familie.

Følg med i vores hverdag på Facebook.