Vælg de rigtige planter til din skov

Når du skal have plantet nye træer i din skov, er der mange overvejelser, der skal gøres inden plantning. 

Skovens geografiske beliggenhed har betydning, og det bør blive undersøgt hvilken type jordbund, der er. Samtidig er det afgørende for valget af planter, hvilke ønsker der er til skovens anvendelse på sigt, om den f.eks. skal bruges til produktion eller jagt.

Vores plantekonsulent hjælper med rådgivning

Valget af planter og metoden for plantning har betydning for dit færdige resultat, så det er optimalt at tage de rigtige valg fra starten.

Vi tilbyder både håndplantning og maskinplantning, og kan hjælpe med den type planter du ønsker.

Vælg de rigtige planter fra starten, så du er sikker på at undgå ekstra udgifter til efterplantning.

Vores plantekonsulent kan hjælpe dig med at træffe de beslutninger, der leder dig til det bedst mulige resultat efter dine behov. Du får lavet en detaljeret planteplan inden vi går i gang med plantningen, så misforståelser undgås.

Rådgivningen er gratis, hvis du vælger at bruge os til opgaven.

Planter til din skov

Grenknusning inden plantning

Inden du kan få plantet nye træer i din skov, skal jordbunden gøres klar til de nye planter. Her er det ofte nødvendigt med grenknusning eller rodfræsning, afhængigt af hvordan din skovbund er og hvad der skal plantes. Vi har forskellige typer maskiner, som kan forestå både grenknusning og rodfræsning. To af vores grenknusere er bæltedrevne, og kan derfor køre i arealer, som er både våde og skrå. 

Læs mere om forberedelse af skovbunden inden plantning med grenknusning og rodfræsning.

Læs mere om hvordan skoven skal plejes efter plantning. Skovpleje og tynding

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på plantning. Vores plantekonsulent laver en gennemgang af din skov, og giver sin anbefaling til plantning.