Processkovning med processkover

‘Pas på din skov og få mere ud af den!’


Kontakt os

Processkovning giver effektiv skovning i din skov eller læhegn.

Al konventionel skovdrift har brug for at løbende pleje for at skovejeren for det optimale udbytte af skoven. Når man planter ny skov, plantes træerne meget tæt for at fremskynde væksten og for at opnå rette stammer. Da træerne af samme grund også er mere sårbare, skal de tyndes ud flere gange i deres levetid. Med løbende tynding opnås en optimal stabilitet af bevoksningen, hvilket giver skovejeren det største økonomiske udbytte.

Vi tilbyder processkovning til at løse opgaver med skovning. Afhængig af din skov, kan dette være den mest effektive metode til at tynde ud i og pleje din skov, så du får mest muligt ud af den. Vi anvender ofte processkover ved opgaver, hvor der skal laves meget tømmer af træet. Processoren fælder, afgrener og afkorter træet i samme arbejdsgang, og er derfor meget effektiv.

Når vi løser skovningsopgaver for vores kunder sker det med enten processkover, fældebunkelægger eller manuel skovning. Sammen med skovejeren gennemgår vi skoven, og finder frem til den bedste metode for service i præcis den skov, for ingen skove er ens. Efter gennemgang af skoven, modtager du et uforpligtende tilbud, og al rådgivning er gratis.

Processkovning med Ecolog

En processkover som denne Ecolog 550 T-Pro er yderst effektiv og kan med sikker kran udføre både skovning, afgrening og afkortning af træet.

Vi køber gerne dit træ på roden, og står dermed for skovning og det efterfølgende salg af tømmer til savværkerne og flis til varmeværkerne. Træet bliver altid udnyttet maksimalt, så alt det træ der har den rigtige kvalitet og størrelse ender som tømmer.

 

Ecolog med processor hoved
Fældebunkelægning af læhegn

Fældebunkelægning

Når vi anvender processkover, er det ofte i stedet for vores fældebunkelæggere. Under processkovning afgrenes og afkortes træerne i samme arbejdsgang. Dette er oplagt når der er meget tømmer i en skov, idet stammerne får den rigtige størrelse fra starten, og udnyttes optimalt.

Læs mere fældebunkelægning

Se videoklip af processkovning

Processkovning, god udnyttelse til tømmer

Maksimal udnyttelse af træet

Processkovning med Ecolog 550T-Pro

Skovning til tømmer

Har din skov brug for andre typer af skovservice?

Processkovning er tit en del af en større løsning med mange forskellige skovservice opgaver. Vi kalder det totalløsninger hvis vi hjælper med alt fra skovning til plantning af nye træer. Vil du vide mere om totalløsninger.

Når din skov eller læhegn skal fjernes helt eller har brug for at blive tyndet ud, kan vi sørge for dette med en fældebunkelægger eller processkover. Er der meget store eller vanskelige træer, kombinerer vi eventuelt maskinerne med en håndskover. Tidsplan og metode for opgaven planlægges altid sammen med skovejeren. Når træet er skovet, kan det eventuelt blive kørt ud fra skoven med en udkørselsmaskine, for at kunne ligge et bestemt sted mens det tørrer. Læs mere om skovning, manuel skovning eller udkørsel.

Hvis der skal plantes nye træer efter skovning, er det ofte nødvendigt med grenknusning eller fræsning. Her kan du finde mere information omkring grenknusning og rodfræsning, og plantning.

Vi kan blive din samarbejdspartner på skovservice

Hvis du er i tvivl om hvad der skal ske med din skov, så kontakt os. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine ønsker og din skovs behov. Vi udfører både totalløsninger og enkelte opgaver. 

Vi har altid fokus på kvalitet, sikkerhed og konkurrencedygtige priser.

Læs mere om Rolf Willemoes Jensen og Bjørn Willemoes Jensen og firmaet Brdr Willemoes Skovservice

Kontakt os ved at ringe til Bjørn på 2128 9113 eller send os en mail til skovservice@brdr-willemoes.dk

Har du brug for en løsning med grenknusning eller rodfræsning, så ring til Rolf på 22421572 eller send en mail til rolf@brdr-willemoes.dk

Profil brdr Willemoes