Privatlivspolitik

Brdr Willemoes Skovservice er dataansvarlig, for de oplysninger vi indsamler om dig, og sikrer at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger kan du gøre det ved at kontakte Bjørn Willemoes Jensen med mail til skovservice@brdr-willemoes.dk eller telefonisk til 22189113.

Behandling af persondata

Personoplysninger er alle slags oplysninger, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du benytter dig af vores kontaktformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: unikt ID samt de tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv indtaster informationerne ved kontaktformularen behandles desuden: navn, telefonnummer, e-mail.

Bliver du vores kunde, vil yderligere informationer være nødvendige for at kunne udføre det aftalte arbejde. Disse oplysninger vil opbevares og deles med medarbejdere ved Brdr Willemoes Skovservice, og eventuelt vores samarbejdspartnere.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller behandles i strid med lovgivningen. Vi kan dog ikke garantere sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan opstå risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes eller opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Formål

Oplysningerne, vi gemmer om dig, bruges til at besvare din henvendelse til os, måle trafikken på vores hjemmeside samt til at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på hjemmesiden.

Hvis du bliver kunde ved os, vil vi desuden opbevare og behandle yderlige oplysninger omkring jer, dog kun i det omfang det er os nødvendigt for at udføre det aftalte arbejde.

Dataminimering

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål i forhold til den enkelte person eller firma, f.eks. kunde eller tilbuds modtager.

Ingen informationer gemmes hvis disse ikke er nødvendige for os, og ikke længere end nødvendige for udførsel af vores arbejde.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares kun i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Når oplysningerne ikke længere er nødvendige for os, vil vi slette dem af egen drift. Perioden afhænger af karakteren af oplysninger samt baggrund for opbevaring. Vi kan derfor ikke angive en specifik tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi anvender kun databehandlere i Danmark, som vi ved kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi opbevarer og behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad de anvendes til. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivbeskyttelse, til forretnings-hemmeligheder og af immaterielle rettigheder.

Du kan desuden få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem der eventuelt kan modtage data om dig.

Du kan gøre brug af dine rettigheder om at slette oplysninger ved at henvende dig til os. Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Dette websted ejes af Brdr Willemoes Skovservice, Thrigesvej 20E, 7430 Ikast. CVR nr 28644051

Kontakt os om persondatapolitik ved at ringe til Bjørn Willemoes Jensen på 21289113 eller send en mail til skovservice@brdr-willemoes.dk

Læs mere om firmaet Brdr. Willemoes Skovservice.

Følg os på Facebook og YouTube.