Grenknusning og rodfræsning inden plantning

‘Pas på din skov og få mere ud af den!’


Kontakt os

Vi udfører grenknusning, rodfræsning og stubfræsning med effektive maskiner til konkurrencedygtige priser. Når vi grenknuser eller fræser rødder og stubbe ved kunderne, anvender vi nogle af branchens største og mest effektive maskiner.

Når der er fældet træer i din skov, er der ofte grenrester og træstubbe tilbage i skovbunden. Før plantning af nye træer, er det derfor ofte nødvendigt at grenknuse både stubbe og grene. Hvis din skov eller læhegn skal fjernes helt, for at lave eksempelvis mark eller fodermark, kan det være nødvendigt at rodfræse stubbe og rødder væk. Vi kan klare alle tre opgaver med én maskine. 

Ved meget skrå eller våde arealer anvender vi en af vores to bæltedrevne grenknusere, Raptor 300 eller Raptor 800. Læs mere om maskinparken eller se mere nedenfor.

Vi kan også hjælpe med at få lavet en planteplan, så I kan få plantet de træer, der passer til skoven og dennes efterfølgende brug. Læs mere om plantning.

Kontakt Rolf Willemoes om grenknusning og fræsning i din skov på 22421572 eller med en mail til rolf@brdr-willemoes.dk

Grenknusning med Raptor 800 & Raptor 300

Med vores bælteknusere, Raptor 300 og Raptor 800, kan vi løse opgaver med grenknusning på meget skrå eller meget blød jord. Her er traktordrevne grenknusere ofte nødt til at give op, for ikke at ødelægge skovbunden på grund af det langt højere marktryk.

Raptor 300 er velegnet til grenknusning på selv de mest besværlige områder med et vådt og skråt underlag. 

Raptor 800 er større og har langt flere hestekræfter, og er dermed meget velegnet til at grenknuse effektivt i meget blød jord på store områder.

Grenknusning Brdr Willemoes Skovservice
Grenknusning og rodfræsning

Rodfræsning med Valtra S374

Med Valtra S374 kan vi både grenknuse, rodfræse og stubfræse med én maskine. Da den kan have redskaberne med rundt mellem kunderne, sikrer det effektiviteten, så skovejerne ikke behøver vente på flere maskiner.

Under rodfræsning og stubfræsning fræses rødder og stubbe væk, så der kan plantes nye træer.

Se videoklip af Raptor 800 og Valtra S374

Grenknusning

Grenknusning med Raptor 800

Rodfræsning, stubfræsning og grenknusning

Rodfræsning med Valtra S374

Lær mere om forskellen på knusning og fræsning

Grenknusning med Raptor 800 og rodfræsning med Claas Xerion 5000

Hvilke andre skovservices har din skov brug for?

Mange af vores kunder har brug for flere forskellige skovservice opgaver udført i samme ombæring. Nogle har brug for en totalløsning med alt fra skovning til plantning af ny skov eller læhegn.

Under skovning og tynding af skov og læhegn, laver vi altid en plan med skovejeren om præcis hvad der skal skoves. Vi anvender de maskiner der passer til skoven, og kombinerer eventuelt med manuel skovning. Disse kan du læse mere om her: Manuel skovning, skovning, fældebunkelægning, processkovning.

Efter skovning anvendes træet til enten tømmer eller flis ifølge dets kvalitet og størrelse. Træet udnyttes altid bedst muligt, og vi har gode aftaler for afsætning af tømmer til savværker, og flis til varmeværker. Flishugning. 

I nogle tilfælde er der ikke nok plads i skoven til at de store flishuggere kan komme ind til træet. Her kører vi i stedet træet ud med en udkørselsmaskine. Udkørsel.

Ofte skal skovejeren i gang med plantning efter skovning. Her kommer grenknusning, rodfræsning og stubfræsning ind i billedet for at gøre skovbunden klar, så grene og rødder fjernes. Vi hjælper gerne med at lave en planteplan, der passer til både skoven, og det den skal bruges til efterfølgende. Plantning

 

Vi kan blive din samarbejdspartner på skovservice

Vi kan hjælpe dig med at lave en plan over det skovservice arbejde, der skal udføres i din skov eller i dit læhegn. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine ønsker og din skovs behov. Vi udfører både totalløsninger og enkelte opgaver, som grenknusning eller rodfræsning. 

Vi har altid fokus på kvalitet, sikkerhed og konkurrencedygtige priser.

Ring på 22421572 og snak med Rolf om grenknusning, rodfræsning eller stubfræsning, eller send en mail til rolf@brdr-willemoes.dk

Ring på 21289113 og snak med Bjørn om totalløsninger, eller send en mail til skovservice@brdr-willemoes.dk

Følg med i vores hverdag på Facebook eller se flere videoer på vores YouTube kanal.

Profil brdr Willemoes