Manuel skovning, topkapning og meget mere

Vi kan udføre al slags skovarbejde med motorsav, hvor dette er den mest optimale løsning for opgaven. Ofte anvender vi håndskovning / manuel skovning når arealerne med træer, der skal fældes, er for smalle eller ufremkommelige for maskinerne.  

Når vi tynder ud i kundernes skove er det derfor ofte nødvendigt med en kombination af skovmaskiner og håndskovning. Dette sker ofte med en fældebunkelægger eller processkover. Typisk er der tale om steder, hvor de store skovmaskiner ikke kan komme frem på grund af pladsmangel, f.eks. i læhegn, store haver med store besværlige træer, eller langs veje.

Vi opkøber gerne dit træ efter skovning, og har en god afsætning på alle træ effekter. Som regel sælger vi tømmer videre til savværker, og flis videre til varmeværker. Vi vælger altid den mest rentable løsning for skovejeren.

Vores dygtige håndskovere hjælper dig med fældning af træer, også de, der står tæt op af bygninger...

… og de helt store problemtræer som poplerne i læhegnet her.

Topkapning

Ved topkapning sender vi vores professionelle topkapper, så vi er sikre på at opgaven ved dig udføres korrekt. 

Topkapning anvendes ofte ved fældning af meget store eller vanskelige træer. Ved topkapning af et træ, skæres det oppefra i mindre stykker, og nogle gange fires det ned, afhængig af pladsen omkring træet. Med faglærte medarbejdere, og avanceret special-udstyr er du sikker på at opgaven håndteres sikkert.

Medarbejderne

Når du har brug for håndskovning, kommer der altid en erfaren og dygtig håndskover ud til dig. Vi arbejder med fokus på kvalitet, service og sikkerhed, og passer derfor rigtig godt på omgivelserne når vi fælder træer.

Dette er naturligvis også gældende for de medarbejdere, du ser ved maskinskovning. Læs mere om tynding med maskiner.

Hvilken type skovservice mangler du?

Lad os tage en snak

Hvilken type skovservice har du brug for til din skov? Vi klarer alle opgaver inden for skovservice. Lad os tage en snak om, hvordan vi bedst løser opgaven i din skov.