Lær Brdr. Willemoes Skovservice bedre at kende

Bag firmaet Brdr. Willemoes Skovservice står brødrene Rolf Willemoes Jensen og Bjørn Willemoes Jensen. 

Brødrene startede skovservice firmaet op i juli 2005, men har begge lang erfaring inden for skovbrug, og har haft interessen herfor fra barnsben. Dette har rustet dem til at kunne tilbyde sine kunder alle typer services inden for skovservice.

Der tilbydes blandt andet hele totalløsninger ud fra kundens behov, men også mindre opgaver. Blandt andet services med grenknusning, rodfræsning, stubfræsning, tynding, udkørsel, fældebunkelægning, flishugning, plantning og manuel skovning. Læs mere om alle løsninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 2128 9113.

Følg os på Facebook og YouTube og se mere om hvad vi kan i billeder og videoer.

Brdr. Willemoes Skovservices mål

Vi arbejder altid med fokus på kvaliteten i vores arbejde, en god service overfor dig som kunde, og sikkerheden for vores medarbejdere. Gennem gode aftaler med savværker og varmeværker, sikrer vi gode priser for skovejerne, når de afsætter deres træ gennem os.

Vi ønsker at være din faste samarbejdspartner på skovservice i din skov, og et langvarigt samarbejde.

“Vi arbejder med fokus på kvalitet, service og sikkerhed”

“Vores mål er at opnå den optimale løsning, som tilgodeser både kundens ønsker, samtidig med skovens behov gennem et tæt kundesamarbejde.”

“Vi  holder os opdaterede ifølge vores kunders og branchens behov.”

Profil brdr Willemoes

Medarbejdere

Medarbejderne ved Brdr. Willemoes Skovservice er alle erfarne folk, som har arbejdet i skovbranchen i længere tid. Vi arbejder med et fast team af dygtige folk, som vi stoler på vil løse opgaven ved kunderne på bedste vis.

Vi har fokus på sikkerheden og arbejdsmiljøet for vores medarbejdere, og er blevet tildelt arbejdstilsynets grønne smiley. Læs evt. mere om smiley ordningen på Arbejdstilsynet.

Kontakt info

Følg med i vores hverdag

Har du lyst til at lære os bedre at kende, så følg med på vores sociale medier. Vi lægger jævnligt opslag på Facebook og YouTube, så I kan se hvad vi laver af projekter, og ind imellem tester nye spændende maskiner.


Facebook


Youtube