Vi tilbyder alle opgaver inden for skovservice

Hos Brdr. Willemoes Skovservice tilbyder vi hele totalløsninger til din skov. Ofte har kunder brug for at vi kommer med flere maskiner på én gang for at løse opgaven mest optimalt. Vi tilbyder naturligvis også at løse mindre opgaver alt efter, hvad du har behov for.

Vores hovedarbejdsområde ligger i produktion af flis, der anvendes til bio energi. Vi producerer mellem 90.000 -110.000 rummeter flis om året, hvilket svarer til ca. 6 mio. liter olie eller et årligt gennemsnitforbrug på 2.400 husstande. Ofte leveres flisen til de lokale kraft-varmeværker, og størstedelen heraf til Herning værket.

Vi køber gerne dit træ på roden, og sørger dermed for videreformidlingen af dit træ til savværker og varmeværker til en konkurrencedygtig pris.

Pas på din skov og få mere ud af den!”

Skovservice

Kontakt os og høre mere om hvad vi kan gøre for din skov. Kontakt

Skovservice opgaver

Vi kan tilbyde alle opgaver inden for skovbrug.

Ikke to skove er ens, og det er derfor forskelligt hvilke services, der skal til for at optimere din skov. Hvis du er i tvivl, så kontakt os, og vi vil komme med vores anbefalinger efter en gennemgang af din skov.

Du kan ud fra listen læse mere omkring de opgaver vi oftest udfører for vores kunder. Er den service, du mangler ikke på listen, så kontakt os alligevel. Har vi ikke maskinen til din opgave, så har vi dygtige samarbejdspartnere, som kan hjælpe.

Maskinparken der ruster os til bl.a. flishugning og grenknusning

Vi ejer maskiner til næsten alle aspekter af skovservice, blandt andet flere flishuggere, grenknusere, rodfræser, udkørselsmaskine, frakørselsmaskine, bælteknusere, fældebunkelæggere, og naturligvis dygtige folk med motorsav til manuel skovning.

Vil du se om vi har den rigtige maskine til at løse opgaven ved dig, så læs mere om vores maskinpark.

Vi samarbejder med dygtige erfarne skoventreprenører, plantekonsulenter m.m. så vi tilbyder alle opgaver inden for skovbrug.

Modtag et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om hvordan vi bedst kan hjælpe dig med skovservice i din skov, så kontakt os og hør mere.

Skriv til os med dit spørgsmål til service i din skov, og vi vil snart vende tilbage.

Vi kan hjælpe med alt inden for skovbrug, hvad enten det er til læhegn, skov til produktion eller jagt, eller andet.

Vi har erfarne folk, som udfører skovservice ved dig med fokus på service, kvalitet og sikkerhed.

Vi tilbyder alt inden for skovbrug

Kontrolspørgsmål*