Tynding og pleje af din skov

For at opnå det største udbytte ud af din skov, produktionsmæssigt og på herlighedsværdien, er det en nødvendighed at tynde ud i skoven løbende. Al konventionel skovdrift kræver pleje af skoven. Træer plantes ofte forholdsvist tæt for at kunne fremskynde væksten, samt højne kvaliteten af stammerne. Derfor skal der tyndes ud i træerne af flere omgange.

Forskellige træsorter kræver forskellige vækstbetingelser, herunder mængden af både lys og næring. Pleje af skoven skal derfor planlægges på den for skoven rigtige måde. Skovejerens ønske om anvendelse af skoven, tages også i betragtning, herunder jagt, almindelig produktionsskov etc. Derfor findes der ikke én løsning, der passer til alle typer skove.

Med en løsning fra Brdr. Willemoes Skovservice, er du sikker på, at alle faktorer tages med i overvejelserne inden arbejdet påbegyndes. Vi tilbyder desuden at købe dit træ på roden.

Er du er i tvivl om, hvad der skal ske med din skov, kan du bestille en gennemgang af din skov. Vi tilbyder gratis rådgivning og laver gerne et uforpligtende tilbud til jer. Kontakt